Granollers 93 860 00 99 · L'H* 93 337 19 62

Estudis
Presentació
 •  Presentació
IDIOMES
  • Anglès
  • Alemany
TIC
  • Ofimàtica
EMPRESA
  • Empresa
SEGURETAT PRIVADA
  • Seguretat privada
DEA
  • Desfibril•lador Extern Automàtic

ENAE és un centre de formació privat que començà el seu camí a Granollers el 1998.

Des de llavors, nombrosos alumnes han passat per les nostres aules. Ha estat temps suficient per veure com molts/es d'ells/es han aconseguit arribar a la meta que es proposaven.

Els nostres professors i professores han estat simplement, facilitadors d'aquest aprenentatge i ens alegrem profundament l'èxit dels nostres alumnes.

I aquest és el nostre objectiu principal; ajudar-te a aconseguir els teus. Per la nostra part posarem els mitjans tècnics, pedagògics i humans necessaris. Tu només has de posar la il·lusió i un mínim esforç.

Estàs en molt bones mans.

Idiomes:

Està demostrat. Conèixer dos o més idiomes augmenta considerablement les possibilitats de trobar una feina o de mantenir-la.

Aprendre un nou idioma representa, al principi, un repte però amb el temps, arriba a convertir-se en un hobbie. T'ofereix noves possibilitats de desenvolupar-te en nous entorns, conèixer noves persones i cultures, cursar estudis o treballar a l'estranger o veure pel·lícules en versió original. En definitiva, et proporciona un nou punt de vista sobre una mateixa realitat.

A ENAE t'oferim la nostra ajuda perquè aprendre un idioma sigui més senzill i amè.

TIC (Tecnologies de la informació i de la comunicació)

A poc a poc, les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) van obrint-se camí en la nostra societat i el seu coneixement i ús es fa indispensable per a qualsevol persona.

Lluny han quedat els temps en què la informàtica era cosa d'informàtics. Ara la informàtica és cosa de tots.

Des del departament TIC d'ENAE pretenem impulsar aquest coneixement des dels cursos més bàsics a cursos més avançats.

El nostre equip de professors altament capacitat l'ajudarà en aquest procés d'aprenentatge a assolir els seus objectius.

Empresa:

No és cap secret dir que les empreses exigeixen cada vegada amb més freqüència, persones millor qualificades. Un dels pilars d'una empresa són les persones que hi treballen. Els seus coneixements i habilitats són patrimoni de l'empresa i font de noves idees i per tant, afavoridores d'una major competitivitat.

En l'actualitat és impensable que algú pugui treballar en el departament administratiu de qualsevol empresa sense uns mínims coneixements de comptabilitat o d'informàtica.

El mateix passa si es vol dirigir un equip humà. No n'hi ha prou amb l'experiència. Cal disposar de coneixements sobre lideratge o direcció d'equips per fer bé la seva feina.

Seguretat privada:

ENAE és un centre de Formació Acreditat per l'Institut de Seguretat Pública i Privada de la Generalitat de Catalunya (Mossos d'Esquadra) per a la docència dels cursos de seguretat privada. Professorat amb àmplia experiència en seguretat privada i en CFSE, acreditats per la Direcció General de la Policia (Ministeri de l'Interior).

D.E.A. (desfibril•lador extern automàtic):

Les malalties coronaries són les primeres causes de mortalitat en els països desenvolupats. Moltes d'aquestes morts es poden evitar si es realitzen una sèrie d'accions ràpides anomenades "Cadena de supervivència".

ENAE t'ofereix l'oportunitat de tenir coneixements de D.E.A. (desfibril•lador extern automàtic). Professorat amb àmplia experiència sobre el tema.